Informasjon om klubbdrakt

Klubbdrakt blir bestilt inn via bestillingsskjema som blir sendt inn til klubben. Informasjon om bestilling blir lagt ut her på nettsida og på Facebook i næraste framtid. 


Klubbdrakt dame: 

Vår leverandør for klubbdrakt til dame er TT-Gymnastics. Drakta har Artikkelnr. V538. For å finne riktig størrelse trykker du på denne lenka: turndrakt-v538.html. Her finn du tabell over størrelsar og mål.  


Underdel:

Til klubbdrakten bruker vi en 3/4 lang bukse i sort velur fra TT-gymnastics. Den kan bestilles med klubbdrakten. Link:  https://www.tt-gymnastics.no/gymnastikk-bukser/leggings-glatt-velur/model-3-4-hellang/glatt-velur-sort.html 


Klubbdrakt herre:

Vår leverandør for klubbdrakt til herre er Doda. Drakten heter Atlas. Tabell for å finne riktig størrelse ligger under bildet på denne linken: atlas . Shorts: Sort umbro shorts. Kan kjøpes på sport 1.Treningsdrakt dame:

Vi har to treningsdrakter fra Doda, en langermet og en kortermet. Begge er i fargen sort. Disse kan bestilles med klubbdrakten i førsteomgang, men det er mulig å bestille selv på nettsiden til Doda. Tabell for størrelser ligger her: https://www.doda.no/pages/strrelser . 


Langermet: 

https://www.doda.no/products/simon-smooth-velourlycra

** Drakten skal velges i sort.

Kortermet:

https://www.doda.no/products/sleeveless-round-neck-leotard-in-smooth-velourlycra5


Om nokon ynskjer å kjøpe turndrakt utanom/i tillegg til klubbdrakta, har Finn.no mange fine drakter som treng ein ny heim!